• -140,00 lei

JEAN PAUL GAULTIER Le Male Le Parfum - 125 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie simpla, natur, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

169,99 lei Economiseste 140,00 lei
309,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Alo, căpitane! Puternicul meu căpitan! Auziți? Vă strigă, fiindcă apa de parfum Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum, care emană din corpul dvs., dă de știre tuturor că în fața lor se află un adevărat ofițer! Aroma lemnos orientală vă învăluie în aura virilă, reprezentativă pentru puternicii comandanții în uniformă.

  • un parfum intens, oriental lemnos
  • face parte din seria parfumurilor emblematice pur masculine
  • flaconul sugerează uniforma unui căpitan

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri picante de cardamon. La scurt timp își face apariția parfumul misterios de iris, într-un duo perfect cu lavanda aromatică. Acordurile finale de vanilie caldă persistă îndelung, după care se îndepărtează treptat și elegant, ca o corabie la orizont.

Povestea parfumului
Inspirația parfumului Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum este personalitatea puternică a unui căpitan – cel fără de care vaporul nu ar ridica ancora. Parfumul reflectă forța și carisma masculine irezistibile, derivate din rangul înalt al căpitanului, pe care vi le oferă și dvs.

Flaconul memorabil, în formă de tors masculin este un element comun tuturor parfumurilor Le Male, fiind deci prezent și în această apă de parfum.

Compoziție

Note varf cardamom
Note inima lavanda, iris
Note baza vanilie
Grupe de parfumuri orientale, lemnoase

Referinte specifice