Livrarea comenzilor se realizeaza prin serviciul de curierat rapid , la adresa completata la plasarea comenzii, termenul de livrare este 24h -48h.

In cazul comenzilor plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale acestea vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Livrarea se face intre orele 09:00-17:00, va rugam sa specificati o alta adresa  daca in acest interval nu va aflati la domiciliu, astfel sa nu se ajunga la intarzierea sau nelivrarea produselor comandate.

Transportul este GRATUIT , la orice comanda, in aria de acoperire a curierului . Pt localitatile neacoperite se percepe un tarif suplimentar de 20 lei .

Plata se face ramburs in numerar la curier, in momentul primirii coletului.

CONDITII RETURNARE

Conform legislatiei in vigoare OUG nr. 34/2014 „Consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.” Astfel ca, vom inapoia contravaloarea produselor comandate in maxim 30 de zile de la data primirii returului. Solicitarea de retur trebuie trimisa prin email la adresa [email protected] Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de catre client. Returul se face doar prin aceeiasi firma de curierat, urmand ca dupa inspectarea produsului sa se restituie suma platita tot prin intermediul curierului. In cazul in care produsul primit este defect sau nu este cel comandat de dvs, costul de retur este suportat in intregime de noi.

Exceptii: 

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere NU poate fi exercitat pentru Comenzile calendaristice care se refera la:

- furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

Prin urmare produsele sigilate nu se accepta la retur daca au fost desigilate .

Promotia livrare gratuita 

In cazul in care este activa promotia de livrare gratuita toate produsele noastre au transportul inclus in pret , asadar daca optati sa returnati produsul , costul transportului va fi retinut din suma initial platita si anume se va deduce suma de 20 lei .