• -140,00 lei

CAROLINA HERRERA Good Girl Very Good Girl - 80 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

169,99 lei Economiseste 140,00 lei
309,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl

Încă un pas! Cu apa de parfum Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl, fiecare pas va fi mai curajos și mai amuzant. Nici nu este de mirare. Flaconul, sub formă de toc stiletto roșu, spune oricui că cea care folosește acest parfum este o femeie modernă, contradictorie și deloc timidă. Din contră, ea devine absolut irezistibilă.

  • acest parfum este o continuare mai plină de curaj a celebrului parfum Good Girl
  • într-un flacon deosebit de feminin, în formă de toc stiletto roșu
  • lansat în anul 2021

Compoziția parfumului
Veți fi uimită din primul moment, atunci când veți simți coacăzele roșii ușor poznașe, în combinație cu exoticul lici. Această îmbinare se desfășoară mai departe, până la aroma senzuală de trandafir. În scurt timp, aceasta preia controlul și vă va însoți până în ultima fază, în care se contopesc tonurile adânci și ușor fumurii ale vetiverului, în combinație cu calda vanilie.

Povestea parfumului
Nu este de mirare că parfumul Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl poate cuceri orice inimă, cât ați zice stiletto –⁠ aceasta datorită compoziției sale curajoase și unice. Mesajul de bază al acestui parfum este că frumusețea naturală a oricărei femei constă în exprimarea naturală a tuturor aspectelor caracterului ei.

Flaconul nemaipomenit al acestui parfum spune totul despre caracterul acestuia. Tocul stiletto, deosebit de lung și de sexy, are culoarea roșie, care este de-a dreptul simbolică pentru brandul Carolina Herrera. Aceasta simbolizează pasiune, rafinament și frumusețe. De aceea, completează perfect povestea parfumului.

Referinte specifice