• -140,00 lei

PACO RABANNE Lady Million Fabulous - 80 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

169,99 lei Economiseste 140,00 lei
309,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere Paco Rabanne Lady Million Fabulous

Cea mai strălucitoare stea a serii veți fi chiar dvs. Apa de parfum pentru femei Paco Rabanne Lady Million Fabulous completează excelent ținuta dvs. uimitoare, care sclipește în ritmul muzicii. Arătați-vă extravaganța, feminitatea și carisma – indiferent dacă vă aflați pe ringul de dans sau oriunde altundeva.

  • un parfum floral oriental, cu tonuri luminoase și senzuale
  • formează o pereche cu parfumul pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million Parfum
  • noutatea anului 2021

Compoziția parfumului
Debutează fermecător, cu ulei de mandarină înviorător, condimentat cu un strop de piper roz și completat de un acord de nisip fierbinte. La scurt timp, se manifestă din plin tonurile însorite: flori de iasomie, ylang ylang și tuberoză. Estomparea are loc sub semnul boabelor calde de tonka, al elegantului mușchi de stejar și al acordului de vanilie.

Povestea parfumului
Paco Rabanne Lady Million Fabulous vă atrage în atmosfera nopții pline de strălucire, de muzică și de dans. A fost creat pentru femei, pe care le invită să se bucure din plin de admirația celor din jur pe ringul de dans. În acel moment, ea radiază pe deplin bucuria pe care i-o oferă muzica.

Ambalajul este, de asemenea strălucitor, cu sclipiri negre pe flacon și pe cutie, care evocă perfect atmosfera de petrecere. Cu acest parfum, fiecare femeie se simte regina nopții. Simțiți-vă de milioane.

Compoziție

Note varf ulei de mandarină, piper roz, nisip
Note inima iasomie, tuberoza, Ylang-Ylang
Note baza vanilie, muschi, tonka
Grupe de parfumuri orientale, florale

Referinte specifice