• -140,00 lei

CREED Green Irish Tweed - 100 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

169,99 lei Economiseste 140,00 lei
309,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere Creed Green Irish Tweed

Aromele clasice nu se demodează niciodată. Clasică este și apa de parfum pentru bărbați Creed Green Irish Tweed. Combină elegant prospețimea pădurii cu masculinitatea pură. Perfectă pentru o plimbare în peisajul rural irlandez - sau pe covorul roșu. Îl flatează pe cel care-l folosește ca un costum croit pe măsură la cel mai bun croitor și i se imprimă în memorie.

  • un parfum lemnos fresh
  • pentru gentlemanul clasic
  • poate fi folosit tot anul, casual sau la ocazii speciale

Compoziția parfumului
Debutează cu prospețime de lămâie, de verbină indiană și de mentă. Urmează o notă unică de violetă, care conferă acestui parfum caracterul său inconfundabil. În faza finală admirăm catifelatul iris florentin, însoțit de adieri calde, de lemn de santal și de ambră, care vă învăluie simțurile ca o jachetă de tweed care vi se potrivește perfect.

Povestea parfumului
Creed Green Irish Tweed este cel mai cunoscut și mai bine vândut parfum al brandului Creed. Compoziția sa parfumată evocă fidel prospețimea naturii irlandeze: iarbă proaspăt cosită, verdeața poienilor primăvara, florile de vară și ierburile aromate în bătaia brizei.

Ca și alte parfumuri Creed, Green Irish Tweed este creat printr-un proces de infuzie unic. Fiecare ingredient este cântărit, amestecat și macerat manual, cu respect pentru tradiție. Green Irish Tweed a fost creat de Oliver Creed în anul 1985.

Compoziție

Note varf
lamaie, verbena, mentă
Note inima
frunze de violete
Note baza
lemn de santal, iris, ambra
Grupe de parfumuri : florale, lemnoase

Referinte specifice