• -140,00 lei

EMPORIO ARMANI Stronger With You Absolutely - 100 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

159,99 lei Economiseste 140,00 lei
299,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere Armani Emporio Stronger With You Absolutely

O pasiune mai puternică decât vreodată –⁠ pe propria piele. Cu parfumul pentru bărbați Armani Emporio Stronger With You Absolutely veți putea experimenta senzația de dragoste absolută, un sentiment divin. Acest parfum vă va cuceri cu compoziția sa senzuală și captivantă.

  • un parfum intens, de tip fougère, cu nuanțe florale, orientale și de fructe
  • acest parfum este o continuare a gamei Armani Emporio Stronger With You
  • acesta și-a făcut debutul în anul 2021

Compoziția parfumului
Prima notă aparține senzualei combinații de bergamotă dulce și proaspătă, cu exoticul și delicatul elemi și tonurile masculine ale romului. Apoi apare mirosul aromatic de ulei esențial de lavandă și de davana, care conferă compoziției o nuanță orientală. Nota finală aparține vaniliei călduțe, castanelor, catifelatului lemn de cedru și paciuliei, care vă vor crea, de-a dreptul, dependență.

Povestea parfumului
Gama Stronger With You Absolutely continuă povestea celebrului Emporio Armani Stronger With You. Noua gamă este întruchipată în cea mai intensă formă, și nu doar prin conținutul său. Se distinge și prin culoarea foarte închisă în partea de jos a flaconului, care semnifică mirosul puternic al parfumului. Culoarea de rom aduce un omagiu ingredientului conținut în parfum.

Acest parfum deosebit, datorită folosirii vaniliei și a lavandei, reprezintă dragostea. Toate ingredientele acestui parfum au fost obținute într-un mod responsabil. Lavanda provine din surse sustenabile, din Franța, iar vanilia culeasă în Madagascar susține localnicii.

Compoziție

Note varf
rom
Note inima
lavanda
Note baza
vanilie, lemn de cedru
Grupe de parfumuri : orientale, fougère

Referinte specifice