• -140,00 lei

PACO RABANNE 1 Million Parfum - 100 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

169,99 lei Economiseste 140,00 lei
309,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere parfum Paco Rabanne 1 Million Parfum

Deveniți singurul bărbat de milioane - printre alte milioane. Cum? Cu ajutorul apei de parfum pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million. Însorit și îndrăzneț, acest amestec de ingrediente parfumate este suficient de intens pentru a vă determina să vă depășiți limitele. Excelați!

  • un parfum senzual și cald, cu subtonuri pieloase și florale
  • pentru bărbatul care nu ezită să fie uneori insolent și să-și depășească limitele
  • parfumul a fost lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Un joc al contrastelor, în care tuberoza îmbătătoare se combină cu un praf de sare, presărat peste căldura mătăsoasă a lemnului de cașmir. Lângă acestea, aroma de piele se eliberează sub razele soarelui și unei adieri de citrice. Excepționala compoziție este completată de acorduri de rășină și de pin.

Povestea parfumului
Ca multe alte descoperiri inovatoare, parfumul Paco Rabanne 1 Million s-a datorat, în parte, întâmplării. Parfumierul Quentin Bisch s-a inspirat de la aroma emanată de geanta sa de piele. La întoarcerea din vacanță, în geantă i se vărsase crema de protecție solară și o mostră de parfum de cistus. Combinația rezultată a fost reprodusă în această senzuală apă de parfum.

Un asemenea parfum captivant nu poate avea decât un flacon remarcabil, auriu strălucitor până la opulență. Și, fiindcă aurul iese mereu în evidență, parfumul 1 Million este pregătit să reflecte soarele de pe măsuța dvs. de toaletă, strălucind nu numai la soare, ci mai ales pe cel care-l folosește.

Compozitietonuri solare, Amberwood, piele, sare, rasina, pin, tuberoza
Grupe de parfumuripieloase

Referinte specifice