• -150,00 lei

DOLCE&GABBANA The Only One 2 - 100ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

149,99 lei Economiseste 150,00 lei
299,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere parfum Dolce & Gabbana The Only One 2

Fiți în centrul atenției, în mod natural. Apa de parfum Dolce & Gabbana The Only One 2 a fost creat pentru o femeie care știe ce vrea. Și știe cum să-și atingă țelurile.

  • un captivant parfum oriental
  • bazat pe conceptul parfumurilor Dolce & Gabbana The One și The Only One
  • pentru femeia senzuală, care adoră să fie în centrul atenției

Compoziția parfumului
Senzuala compoziție se deschide cu un trio dulce, de fructe de pădure, cu pere și tonuri gingașe de frezie. Apoi, intră în scenă notele de violete și de trandafiri și amețitoarea aromă de cafea prăjită. Excepționala compoziție este completată de tonuri de miere ambrată, de paciuli lemnos și de boabe exotice de tonka.

Povestea parfumului
Apa de parfum The Only One 2 continuă succesul parfumului The Only One, lansat în vara anului 2018, și al emblematicului său predecesor The One, din anul 2006. Chipul parfumului Dolce & Gabbana The Only One 2 este fermecătoarea actriță Emilia Clarke, care, împreună cu regizorul Matteo Garrone, a filmat un spot publicitar plin de feminitate, situat în atmosfera autentic italiană a unui tipic restaurant roman.

Designul sofisticat al flaconului seamănă cu un rubin prețios, potrivit pentru ocazii speciale. Culoarea roșie ilustrează iubirea, iar detaliul inelului de aur exprimă eleganța feminină.

Compoziție

Note varf
para, fructe de padure, frezie
Note inima
trandafir, violeta, cafea
Note baza
patchouli, cihlimbar, tonka
Grupe de parfumuriorientale, de fructe

Referinte specifice