• -140,00 lei

NARCISO RODRIGUEZ Narciso Poudrée - 90 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

159,99 lei Economiseste 140,00 lei
299,99 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere parfum Narciso Rodriguez Narciso Poudrée

Dezvăluiți-vă fațetele feminine adânc ascunse în esența dvs. Vă ajută, în cel mai seducător mod cu putință, apa de parfum pentru femei Narciso Rodriguez Narciso Poudrée. Cu greu veți găsi într-un parfum o combinație de forță și tandrețe mai fermecătoare.

  • un parfum seducător până la obsesie
  • întruchipează extremele atracției și arta seducției
  • flaconul combină logica, frumusețea simplă și puritatea

Compoziția parfumului
Tonurile catifelate ale unui îmbătător trio floral, de trandafiri, iasomie și neroli, cucerește atenția din primul moment. Moscul, care domină notele din inimă, sugerează intimitate și un lux discret. Finalul este mătăsos, vetiverul și lemnul de cedru oferind o senzualitate sofisticată, amplificată de cumarină și de paciuli.

Povestea parfumului
Narciso Rodriguez și-a propus să creeze un parfum extrem de sexy, de feminin și de senzual. Seducătorul elixir se ascunde într-un flacon delicat, un echilibru perfect între geometrie și moliciunea umană. Nuanța sugerează textura catifelată a pielii, subliniind și mai mult natura seducătoare a acestei ape de parfum.

Chipul parfumului Narciso Poudrée este Raquel Zimmermann, ale cărei grație fragilă și farmec pur au darul de a atrage și, totodată, de a fascina.

Compoziție
Note varf
trandafir bulgaresc, iasomie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
mosc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru, vetiver
Grupe de parfumuriflorale, lemnoase

Referinte specifice